Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibertat Presos Polítics
La CUP-CC se suma a les mobilitzacions de protesta

La formació expressa la seva solidaritat amb les persones empresonades, les seves famílies i amb la gent que forma l'ANC i Òmnium.

17/10/2017 Política
La CUP-CC ha mostrat el seu rebuig i la seva estupefacció per l'empresonament dels presidents d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart i de l'Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sánchez.

Així mateix, la CUP-CC ha expressat la seva solidaritat amb les persones empresonades, les seves famílies i amb la gent que forma l'ANC i Òmnium.

Puntualitza que "amb aquesta decisió l'aparell de l'Estat, tal i com ja va passar l'1 d'octubre, creua la línia vermella del respecte a les bases més elementals de l'estat de dret i de les garanties democràtiques.L'Estat espanyol es torna a mostrar com un estat autoritari i actua des de l'esperit de revenja i odi cap a persones que representen una societat mobilitzada en favor dels drets nacionals"

La CUP-CC s'afegeix a la convocatòria d'una aturada demà a les 12 del migdia i de la concentració a les 19:00 hores davant la delegació del govern espanyol a Barcelona.

Demà al matí els portaveus de la formació faran una compareixença per mostrar el rebuig als empresonaments i la solidaritat amb les persones empresonades i les seves famílies.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid