Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la República
La CUP-CC convoca deu assemblees al territori per analitzar el moment polític i preparar mobilitzacions

Les assemblees, que són obertes a la participació de tota la ciutadania, serviran perquè les persones representants de la CUP abocaran informació sobre la tasca feta des de les institucions i des de l'organització.

24/10/2017 Política

La CUP-CC farà aquest dimarts 24 d'octubre a les 20:30 hores, deu assemblees obertes, a deu punts del país, amb l'objectiu d'analitzar el moment polític i de començar a preparar mobilitzacions per afrontar l'embat de l'Estat amb l'aplicació del l'article 155 de la Constitució espanyola. També s'ha de parlar de les passes a seguir per implementar la República, una vegada proclamada.

A cadascuna d'aquestes assemblees hi assistirà un diputat o diputada i una persona membre del Secretariat Nacional de la CUP.

 Les assemblees, que són obertes a la participació de tota la ciutadania, serviran perquè les persones representants de la CUP abocaran informació sobre la tasca feta des de les institucions i des de l'organització. Així mateix, les assemblees han de servir per fer un debat conjunt sobre quines són les passes a seguir per tal de respondre a l'intent de liquidació de l'autogovern de Catalunya.

Aquests són els espais on es faran les assemblees que començaran a les 20:30:

Barcelona

Celrà

Figaró-Montmany

Mollerussa

Artès

Sort

Valls

Deltebre

Manlleu

Viñafranca

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid