per la república
La CUP aposta per internacionalitzar el conflicte català amb la trobada 'Democràcia, Solidaritat i República: l'alternativa dels pobles'
25/10/2017 Política

La CUP-CC celebrarà una trobada internacionalista amb els objectius de visibilitzar el suport i la solidaritat internacional, i teixir aliances amb moviments polítics i sindicals d'esquerres europees i d'arreu del món. Aquesta trobada es realitzarà el diumenge 29 d'octubre a la Sala Polivalent del Nord de Sabadell.

En aquest acte, que començarà a les 16.30h, es dedicarà un espai inicial a l’anàlisi política de la situació actual per part d'Anna Gabriel i Benet Salellas. Tot seguit es donarà veu a les iniciatives internacionalistes que han creat els Comitès de Solidaritat amb Catalunya d’Escòcia, Irlanda, Quebec i Galícia, així com es cedirà un espai a la campanya “Amb Catalunya / with Catalonia”, una crida a la solidaritat internacional.

Finalment, l’acte acabarà amb un míting polític en el que compartirem l’experiència de mobilització social per a la construcció de la República Catalana, amb altres exemples de lluita de classe i construcció de sobiranies.