Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Referèndum
La Crida per Lleida demana al Síndic que investigui per què la Paeria no ha denunciat els fets de l’1-O
15/10/2017 Política

La Crida per Lleida – CUP ha demanat avui a la Sindicatura de Greuges de Lleida que investigui el motiu pel qual l’Ajuntament de Lleida – com a institució que representa i vetlla pel conjunt de ciutadans del municipi – no hagi denunciat per la via penal les agressions comeses pel Cos Nacional de Policia (CNP) contra un centenar de veïns i veïnes als col·legis electorals de Lleida.

La formació posa com a exemple l’Ajuntament d’Alcarràs: la setmana passada van anunciar una demanda contra la subdelegada del govern espanyol, Inma Manso, i els comandaments policials que van ordenar la càrrega al col·legi del municipi – amb una desena de ferits –.

La sol·licitud al Síndic contempla que es dirigeixi a les víctimes de les actuacions policials i a la comunitat educativa del municipi perquè avaluï els efectes físics, psicològics, emocionals i materials que ha patit la ciutat pels fets de l’1-O i prengui les mesures adients.

Els grups de la Crida per Lleida – CUP, ERC – Avancem, PdeCAT i el Comú de Lleida van presentar una moció al ple per denunciar per la via penal els responsables de l’operatiu policial, rebutjada amb els vots del PSC, PP i C’s.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid