Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cultura Popular
I Jornada de Cultura Popular a Sueca
20/10/2017 Cultura
Dolçaines, Danses, Muixerangues, Gegants, Cabuts, Música popular… tot això i molt més oferirà, este proper dissabte, la primera Jornada de Cultura Popular organitzada a Sueca per l’Escola de Danses de la Ribera amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca.

A les 11:00 hores hi ha prevista la recepció dels grups participants a l’Ajuntament de Sueca que continuarà amb una cercavila, a les 11:30 hores, de la mà de la colla de tabals i dolçaines de Sueca, Tabalaina i la colla de Grallers de Palafrugell.

A partir de les 18:30 hores els participants es concentraran en la plaça de l’Ajuntament i a les 19:30 hores es donarà inici a la desfilada, que recorrerà el carrer Sequial, des del Passeig de l’Estació.

Diferents col·lectius estaran presents eixe dia a Sueca. A més dels grups ja esmentats, hi participaran també les colles de dolçainers Els Amuntegats, de Sant Joan i Estela Roja, de Benimaclet, la Muixeranga de Sueca, els Gegants Raimon de Rocafull i Maria de Tortosa (Senyors del Castell de Corbera), i els grups de danses Realenc de Picanya i Benifaió en Dansa, a més de l’amfitriona, l’Escola de Danses de la Ribera. En finalitzar la desfilada, en la mateixa plaça de l’Ajuntament, tindrà lloc una mostra de muixeranga, balls i músiques, a partir de les 20:15 hores.

Un correfoc pels carrers del centre (eixida des de la plaça de l’Ajuntament de Sueca), a càrrec dels dimonis Abraxits, tancarà la jornada a les 23:15 hores.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid