Impunitat
Denunciats 4 membres de la Guŕrdia Civil per arrencar estelades a Espolla

A la Jonquera, la Plataforma Veïns de la Jonquera, va informar dimecres que, entre els incidents dels darrers dies també hi havia l'accés a un balcó per part d'uns desconeguts on van cremar una estelada.

20/10/2017 Política

Els Mossos d'Esquadra han denunciat quatre agents de la Guàrdia Civil que aquesta matinada s'han dedicat a arrencar senyeres i estelades de l'Ajuntament i cases particulars d'Espolla (Alt Empordà).

Enxampats

Segons Empordà.info, els guàrdies civil van agafar la senyera penjada al pal de l'Ajuntament i alguna altra de balcons. En una casa van començar a enfilar-se per la canal. "El veí ha sentit la fressa, ha vist que s'enfilaven al balcó, ha sortit al terrat i els ha fet un crit". La canal se'ls va trencar i els quatre individus en veure que els havien enxampat van optar per marxar. Aquí intentaven arrencar una pancarta.

Els veïns van trucar als Mossos que els van poder aturar a l'entrada del municipi. Lagresa, que ha lamentat els fets, s'ha desplaçat aquest matí amb dos veïns més a la comissaria de la Jonquera per denunciar els fets. A banda de la sostracció de la bandera, s'ha denunciat els danys a la canal. També denuncien que es van endur una bicicleta que van acabar abandonant en un altre lloc del poble.

Aquest dijous l'alcalde d'Espolla, Carles Lagresa, i diversos veïns han posat la denúncia a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de la Jonquera. Els Mossos d'Esquadra han informat que les diligències estan obertes i de moment se'ls imputa danys i possiblement furt o robatori amb força.