Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la República
Crida a retirar diners dels cinc principals bancs entre les 8 i les 9h

És una de primeres accions basades en #laforçadelagent , tenint en compte que "No tenim exèrcit, som gent de pau, però tenim l'arma més poderosa, tots i cadascun de nosaltres"

20/10/2017 Política

Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) han donat a conèixer aquesta nit la primera acció directe i de caràcter pacífica per demanar la la llibertat de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, protestar contra la repressió i pressionar per l'aixecament de la proclamació de la independència. Es tracta d'una crida els ciutadans a retirar diners -la quantitat que vulguin- d'un dels cinc principals bancs a Catalunya auest divendres entre les 8 i les 9h. En cas de ser clients de Banc Sabadell i La Caixa, especifiquen que expressin el seu "desacord" amb el trasllat de la seu social fora de Catalunya. Les cinc principals entitats bancàries a Catalunya són La Caixa, Banc Sabadell, Bankia, BBVA i Banc de Santander.

Una hora abans de llançar aquesta crida, les entitats sobiranistes han penjat un vídeo en la xarxa per promoure aquest tipus d'accions on posa èmfasi, precisament, en la "força de la gent".

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid