Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9-O
Concentració a la Facultat de Ciències Socials de la UV contra la impunitat feixista

Ens preocupa que el feixisme campe per les nostres ciutats i intimide a la nostra gent, com hem vist recentment a la porta de casa de la vicepresidenta del govern valencià Mònica Oltra"

20/10/2017

Aquest migdia, la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València (UV) ha aplegat una concentració de rebuig a les actuacions feixistes del passat 9 d'Octubre pels carrers de la ciutat de València. Durant l'acte, es va llegir una manifest on es denuncia la impunitat del feixisme, "La comunitat universitària ací reunida volem condemnar enèrgicament les agressions feixistes contra les persones patides el 9 d’octubre, i especialment, les exercides sobre una estudianta d'esta facultat. Volem dir-li a la nostra companya que NO ESTÀ SOLA, que el feixisme de la ultradreta ens afecta a totes"

També ha recordat com "la manifestació ciutadana de la Comissió 9'Octubre totalment pacífica es va vore acorralada i assaltada per un grup nombrós de feixistes que, concentrats il·legalment, començaren a increpar, amenaçar, insultar i agredir físicament a totes les persones que allí estaven, davant la tèbia intervenció de la policia".

Puntualitza que és "preocupant la violència protagonitzada per l'extrema dreta en els últims temps que altera la convivència en la nostra societat, i molt especialment a la ciutat de València. Ens preocupa que el feixisme campe per les nostres ciutats i intimide a la nostra gent, com hem vist recentment a la porta de casa de la vicepresidenta del govern valencià Mònica Oltra"

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid