Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibertat presos polítics
Campanya “FreeJordis” d'Òmnium a les xarxes socials

D'altra banda, d'ençà les detencions dels presidents d'Òmium i l'ANC, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez realitzades el passat 16 de d'octubre, a diversos pobles, barris i ciutats de Catalunya es fan caminades cada dilluns.

31/10/2017 Drets i Llibertats
Òmnium Cultural ha impulsat la campanya “FreeJordis”, a les xarxes socials per demanar la llibertat del president de l'Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez, i el president d'Òmnium, Jordi Cuixart, empresonats des de fa dues setmanes a Soto del Real. Una de les primeres accions ha estat la publicació d'un vídeo en anglès que recull la trajectòria dels líders independentistes i la seva lluita pacifista.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid