x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Manifest conjunt de la CUP l’AJIC i CxC per la diada del 11 de Setembre de 2017

Aquest Onze de Setembre no és una diada més. Avui el poble de Catalunya es troba en una cruïlla determinant per al seu futur. Per primer cop des de la restauració Borbònica de 1978 i de la mal anomenada Transició, el poble i les institucions de Catalunya hem decidit desobeir. Hem decidit que ja no volem jugar més en un joc en el que se’ns imposen les regles. En el que només és possible jugar amb les peces marcades. Les noves generacions volem poder decidir no només com juguem, sinó també a què juguem.

 Som conscients que avui, com fa 300 anys, els Catalans haurem de defensar les nostres institucions de l'embat de l'Estat, un estat que usarà totes les eines que té a l'abast per intentar no només guanyar, sinó també humiliar el poble de Catalunya perquè serveixi d’escarment arreu dels Països Catalans. És per això que fem una crida a tots els catalans i catalanes, així com a la resta de pobles dels Països Catalans, a la mobilització permanent des d’ara fins a l'1 d’Octubre.

Avui Cerdanyola està preparada, social i institucionalment, per acompanyar el nostre parlament i el nostre govern en la defensa del legítim dret d’autodeterminació. És l’hora que Cerdanyola també prengui partit.

Endavant les atxes doncs

Visca la terra lliure!

Valora
Rànquings
  1. Què hauria passat si...?
  2. Pintades contra la presència de Soraya Sáenz de Santamaría a S’Agaró
  3. María Dolores de Cospedal fa el ridícul caient en una broma de l'agència de notícies russa Sputnik
  4. Comença a Vic l'acció "Un poble empresonat" de tancar-se voluntàriament per torns en una presó
  5. Estrena simultània del vídeo "Orgull d'Escola Pública" a 33 Escoles Públiques d'Infantil i Primària de Badalona
  6. El "periodista" del diari El Español: Burro al m²...
  7. La CUP-CC de la demarcació de Tarragona presenta la seva llista electoral
  8. L'espanyolització de la Generalitat avança ràpidament amb l'article 155
  9. Els negocis de l'assassí ultradretà de Yolanda González
  10. La militància de la CUP-CC ratifica la llista proposada pel Secretariat Nacional
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid