x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Referèndum
La projecció de la "Revolució cantada" enceta els actes de campanya de Manresa pel Sí
13/09/2017 Política

La plataforma Manresa pel Sí, formada per partits polítics i entitats independentistes de la ciutat, ha organitzat un acte per al proper dijous, dia 14, a la Plana de l’Om de Manresa, a l’aire lliure. L’acte consistirà en la projecció de la pel·lícula-documental “La revolució cantada”. El film explica com, centenars de milers d’estonians es van reunir públicament per a cantar cançons patriòtiques prohibides pel règim soviètic per a reclamar la independència de la seva nació.

Entre les 9 i les 12 de la nit hi haurà servei de menjar i beguda. La projecció començarà a les 10. Uns minuts després de finalitzar, es donarà per iniciada la campanya del referèndum amb una penjada de cartells on es demana el vot pel Sí.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid