x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1-O
La CUP inicia la campanya del referèndum simultàneament a les quatre capitals dels Països Catalans

A les quatre punts es llegirà el manifest "El nostre horitzó, Països Catalans", i s'interpretarà la muixeranga, himne dels Països Catalans

12/09/2017 Política

La CUP donarà demà a lkes 11h el tret de sortida del darrer tram de la campanya pel referèndum "sí, viure vol dir prendre partit",  amb una acció simultània i descentralitzada a les quatre capitals dels Països Catalans: Barcelona, Palma, Perpinyà i València. En tots quatre punts es llegirà el manifest "El nostre horitzó, Països Catalans", i s'interpretarà la muixeranga, himne dels Països Catalans.

Barcelona al Fossar de les moreres. Amb parlaments dels diputats Joan Garriga (Nana) i Benet Salellas, i la regidora de Capgirem Cup Barcelona, Maria Rovira. Interpretació  de l'himne a càrrec de: Connexió Llobregat, Victor Pedrol (acordió) + Cristina Boixaderes (tamborí i flabiol)

València a la Plaça de la Mare de Déu. Parlaran: Maria Isona de Reconstruint Fuster, i les diputades de la CUP-CC Anna Gabriel i Mireia Vehí. Interpretació de l'himne a càrrec de: Borja Penalba a la guitarra i Rafa a la dolçaina

Palma al Parc  de sa Feixina. Parlaran: els diputats de la CUP-CC Eulàlia Reguant i Carles Riera, i membres de la CUP Palma. Interpretació de l'himne a càrrec a càrrec de: els xeremiers Pau i Càndid.

Perpinyà al Casal de Perpinyà, Parlaran: el cantant de la Nova Cançó Pere Figueres, i els diputats de la CUP-CC Gabriela Serra i Albert Botran. Interpretació a càrrec de: David Codina. Instrument: organetto.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid