x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1-O
La CUP-CC es mostra partidària de suspendre l’activitat parlamentària durant la campanya del Referèndum
12/09/2017 Política
Després dels proppassats dies 5 i 6 de setembre, en què el Parlament  va aprovar la Llei de Referèndum i la Llei de Transitorietat Jurídica i Fundacional de la República, i de la diada de l’11 de setembre en què la gran mobilització assolida ha confirmat, una vegada més, la ferma voluntat popular d’autodeterminació d’una majoria del nostre País, la CUP-CC considera que el focus de l’acció política es desplaça a l’espai públic i a la mobilització social.

Aquests són els àmbits on ara es disputa, principalment, el debat sobre el dret a decidir i les iniciatives civils encaminades, conjuntament amb l’acció del Govern de la Generalitat, a fer efectiva la realització del Referèndum d’Autodeterminació el proper 1 d’Octubre.

La CUP-CC, en aquest context marcat per la campanya del Referèndum de l’1 d’Octubre, entén, i així ho ha proposat a la Mesa del Parlament tot i que no ha estat acceptat pels altres grups, que l’activitat parlamentària ordinària cal que sigui reconsiderada i reduïda a requeriments excepcionals i d’urgència.

En conseqüència, el Grup Parlamentari de la CUP-CC reduirà al mínim possible la seva activitat parlamentària ordinària, per tal de centrar el seu treball polític en el debat i iniciatives pròpies de la promoció, preparació i realització del Referèndum 1O, que són les que avui més poden contribuir al desenvolupament de la democràcia a casa nostra, a l’obediència al mandat democràtic emanat del 27S, i a la garantia dels drets civils i polítics de tothom qui el proper 1O vulgui participar en el Referèndum, sigui quina sigui la seva opció de vot.
Valora
Rànquings
  1. Què hauria passat si...?
  2. Pintades contra la presència de Soraya Sáenz de Santamaría a S’Agaró
  3. María Dolores de Cospedal fa el ridícul caient en una broma de l'agència de notícies russa Sputnik
  4. Comença a Vic l'acció "Un poble empresonat" de tancar-se voluntàriament per torns en una presó
  5. Estrena simultània del vídeo "Orgull d'Escola Pública" a 33 Escoles Públiques d'Infantil i Primària de Badalona
  6. El "periodista" del diari El Español: Burro al m²...
  7. La CUP-CC de la demarcació de Tarragona presenta la seva llista electoral
  8. L'espanyolització de la Generalitat avança ràpidament amb l'article 155
  9. Els negocis de l'assassí ultradretà de Yolanda González
  10. La militància de la CUP-CC ratifica la llista proposada pel Secretariat Nacional
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid