Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1-O
Els partits i entitats sobiranistes obren la campanya unitària del Sí a Tarragona

Així ho han anunciat els presentadors de l'acte de la Diada, Quim Masferrer i Marta Marco, des de la plaça Catalunya una vegada ha acabat la manifestació de la "Diada del Sí"

13/09/2017 Política

Els partits i entitats sobiranistes obriran la campanya unitària del Sí al referèndum aquest dijous a la Tàrraco Arena. L'acte començarà a les 20 h i comptarà amb els líders dels principals partits i entitats que formen part de la campanya, i amb el president de la Generalitat , Carles Puigdemont, i el vicepresident, Oriol Junqueras. Serà la primera mostra de desobediència pública a la suspensió del referèndum per part del Tribunal Constitucional (TC).

La campanya del 'sí' té previstos tres grans actes unitaris, el més gran dels quals s'organitzarà a Barcelona. La resta dels actes els faran els partits i entitats per separat, segons expliquen, per apel·lar a tipus de votant diferents. Amb tota probabilitat la campanya del 'sí' serà l'única que es mobilitzarà durant els quinze dies previs a l'1-O perquè ni PP, ni PSC ni Cs tenen previst participar en la campanya electoral, i Catalunya en Comú i Podem no defensaran una opció en concret més enllà de la mobilització de moment.

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Alhora i la CUP
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid