x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1-O
Els partits i entitats sobiranistes obren la campanya unitària del Sí a Tarragona

Així ho han anunciat els presentadors de l'acte de la Diada, Quim Masferrer i Marta Marco, des de la plaça Catalunya una vegada ha acabat la manifestació de la "Diada del Sí"

13/09/2017 Política

Els partits i entitats sobiranistes obriran la campanya unitària del Sí al referèndum aquest dijous a la Tàrraco Arena. L'acte començarà a les 20 h i comptarà amb els líders dels principals partits i entitats que formen part de la campanya, i amb el president de la Generalitat , Carles Puigdemont, i el vicepresident, Oriol Junqueras. Serà la primera mostra de desobediència pública a la suspensió del referèndum per part del Tribunal Constitucional (TC).

La campanya del 'sí' té previstos tres grans actes unitaris, el més gran dels quals s'organitzarà a Barcelona. La resta dels actes els faran els partits i entitats per separat, segons expliquen, per apel·lar a tipus de votant diferents. Amb tota probabilitat la campanya del 'sí' serà l'única que es mobilitzarà durant els quinze dies previs a l'1-O perquè ni PP, ni PSC ni Cs tenen previst participar en la campanya electoral, i Catalunya en Comú i Podem no defensaran una opció en concret més enllà de la mobilització de moment.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid