Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#joconvoco
El web "Jo Convoco" arriba a les 100.000 adhesions en només 48 hores

L’ANC demana a la ciutadania seguir sumant més signatures i espera arribar a les 200.000 per la Diada.

10/09/2017 Política

En menys de 48 hores, el web Jo Convoco, impulsat per l’Assemblea i que pretén fer costat al President i Govern de Catalunya en la convocatòria del referèndum, ha sumat més de 110.000 adhesions. Degut a l’allau de signatures, l’ANC demana a la ciutadania seguir sumant-ne més i espera arribar a les 200.000 per la Diada.

Jo Convoco es va posar en marxa dijous passat davant els impediments que l’Estat espanyol està posant per poder votar l’1-O. El web permet signar com un membre més del Govern el decret de convocatòria del referèndum i la seva Llei i, així, mostrar el suport al Govern i el convenciment que l’1-O es votarà.

Una gran pancarta a favor del referèndum, a Plaça Catalunya

Des d’avui, una immensa lona de 25x3,80 metres vesteix la façana nord de la Plaça Catalunya de Barcelona. La pancarta porta escrit el text “Referèndum és democràcia”, i vol traslladar un missatge ben clar a favor de les urnes del proper 1 d’octubre. També hi apareix una menció al web del sí, on es poden fer donacions i adscriure’s com a voluntari o voluntària per la campanya del Sí.

La pancarta, de forma rectangular, ocupa una part de l’espai que hi ha entre els carrers de Rambla Catalunya i Passeig de Gràcia. Aquest espai serà, precisament, un dels dos punts neuràlgics dels actes de la Diada de dilluns.

A Plaça Catalunya s’hi emplaçarà un escenari en el qual es duran a terme els parlaments i, posteriorment, s’interpretarà El cant dels ocells en saxofon a càrrec de Pep Poblet. Aquest serà el moment triat per donar suport i solidaritzar-se amb les víctimes de l’atemptat que es va produir a Barcelona el passat 17 d’agost. Posteriorment, Els Amics de les Arts interpretaran alguns temes amb l’Orefeó Català, i també la veterana Elèctrica Dharma posarà música a la Diada.

L’altre punt d’interès serà la cruïlla entre Passeig de Gràcia i el carrer d’Aragó, on confluiran quatre pancartes que hauran sortit a les 17:14h des dels extres dels quatre eixos: carrer Casanova, Jardinets de gràcia, Passeig Sant Joan i Ronda de Sant Pere. Aquestes pancartes portaran escrits valors relacionats amb la democràcia i la pau.

Valora
Rànquings
  1. La web "Adéu Ibex35" informa com fer el canvi a un consum ètic, sostenible i de proximitat
  2. La Flama del Canigó arribarà a Hamburg, Brussel·les, Ginebra i Edimburg
  3. Poble Lliure emplaça totes les forces independentistes d’esquerres i basades en la radicalitat democràtica a crear una direcció estratègica compartida
  4. Rebuig a l'acte de la Fundación Princesa de Girona a Vilablareix
  5. Un mort al passatge de la Camèlia número set
  6. La Universitat de Granada pressiona a la plataforma Andalusia pel dret a decidir per impedir la conferència de la CUP
  7. No perdem el nord
  8. Jo odio
  9. Nerea Barjola: “El relat dels mitjans sobre el cas de ‘La Manada’ segueix el mateix patró que el de les noies d’Alcàsser”
  10. Dilemes de la solidaritat
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid