x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#joconvoco
El web "Jo Convoco" arriba a les 100.000 adhesions en només 48 hores

L’ANC demana a la ciutadania seguir sumant més signatures i espera arribar a les 200.000 per la Diada.

10/09/2017 Política

En menys de 48 hores, el web Jo Convoco, impulsat per l’Assemblea i que pretén fer costat al President i Govern de Catalunya en la convocatòria del referèndum, ha sumat més de 110.000 adhesions. Degut a l’allau de signatures, l’ANC demana a la ciutadania seguir sumant-ne més i espera arribar a les 200.000 per la Diada.

Jo Convoco es va posar en marxa dijous passat davant els impediments que l’Estat espanyol està posant per poder votar l’1-O. El web permet signar com un membre més del Govern el decret de convocatòria del referèndum i la seva Llei i, així, mostrar el suport al Govern i el convenciment que l’1-O es votarà.

Una gran pancarta a favor del referèndum, a Plaça Catalunya

Des d’avui, una immensa lona de 25x3,80 metres vesteix la façana nord de la Plaça Catalunya de Barcelona. La pancarta porta escrit el text “Referèndum és democràcia”, i vol traslladar un missatge ben clar a favor de les urnes del proper 1 d’octubre. També hi apareix una menció al web del sí, on es poden fer donacions i adscriure’s com a voluntari o voluntària per la campanya del Sí.

La pancarta, de forma rectangular, ocupa una part de l’espai que hi ha entre els carrers de Rambla Catalunya i Passeig de Gràcia. Aquest espai serà, precisament, un dels dos punts neuràlgics dels actes de la Diada de dilluns.

A Plaça Catalunya s’hi emplaçarà un escenari en el qual es duran a terme els parlaments i, posteriorment, s’interpretarà El cant dels ocells en saxofon a càrrec de Pep Poblet. Aquest serà el moment triat per donar suport i solidaritzar-se amb les víctimes de l’atemptat que es va produir a Barcelona el passat 17 d’agost. Posteriorment, Els Amics de les Arts interpretaran alguns temes amb l’Orefeó Català, i també la veterana Elèctrica Dharma posarà música a la Diada.

L’altre punt d’interès serà la cruïlla entre Passeig de Gràcia i el carrer d’Aragó, on confluiran quatre pancartes que hauran sortit a les 17:14h des dels extres dels quatre eixos: carrer Casanova, Jardinets de gràcia, Passeig Sant Joan i Ronda de Sant Pere. Aquestes pancartes portaran escrits valors relacionats amb la democràcia i la pau.

Valora
Rànquings
  1. Què hauria passat si...?
  2. Pintades contra la presència de Soraya Sáenz de Santamaría a S’Agaró
  3. María Dolores de Cospedal fa el ridícul caient en una broma de l'agència de notícies russa Sputnik
  4. Comença a Vic l'acció "Un poble empresonat" de tancar-se voluntàriament per torns en una presó
  5. Estrena simultània del vídeo "Orgull d'Escola Pública" a 33 Escoles Públiques d'Infantil i Primària de Badalona
  6. El "periodista" del diari El Español: Burro al m²...
  7. La CUP-CC de la demarcació de Tarragona presenta la seva llista electoral
  8. L'espanyolització de la Generalitat avança ràpidament amb l'article 155
  9. Els negocis de l'assassí ultradretà de Yolanda González
  10. La militància de la CUP-CC ratifica la llista proposada pel Secretariat Nacional
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid