x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Diada
El music gal·lès Geraint Rhys presenta la cançó “Visca la Terra” en suport al Procés català

El cantant explica que “havent viatjat i tocat per Catalunya diversos cops sempre he notat que la gent estava molt farta de la situació política que es vivia. El sentiment que sempre m’he endut és que hi ha una oportunitat de canvi molt important i que s’estava arribant a un “momentum” per aconseguir-ho.

05/09/2017

El músic gal·lès Geraint Rhys ha fet públic aquest dimarts la seva nova cançó “Visca la Terra”. Es tracta d’un tema composat en anglès per donar suport a tot el procés polític que viu Catalunya i defensar el dret a l’autodeterminació del poble català. El cantautor ha presentat “Visca a la Terra” amb un videoclip on apareixen imatges de les manifestacions que hi ha hagut al país en els últims anys. Per Rhys, aquesta és una manera de combinar la música amb la reivindicació d’una causa justa i més pocs dies abans de la Diada de l’11 de setembre i del referèndum de l’1 d’octubre.

Geraint Rgys és un cantautor reivindicatiu de Swansea, al Sud de Gal·les. Es va autoproduir el seu primer album “All that is left is Us” al 2015 i els singles “Think Again”, ‘The Lost Generation’ ‘Eternal Sunshine’ així com la cançó en gal·lès “Ble Mae’r Haul?, que li va fer guanyar presència al Regne Unit a la BBC aconseguint el suport de diversos DJ’s i, fins i tot, ser anomenat “L’artista gal·lès de la setmana”.

Des de llavors, Geraint Rhys ha fet gires pel Regne Unit i aquest 2017 haurà tret tres nou singles, el segon dels quals és “Visca la Terra” que veu la llum pública avui.

Geraint Rhys ha tocat i ha viatjat per Catalunya diverses vegades. Per això, aquesta és una cançó que vol ser un symbol de la solidaritat amb el poble català. El cantatutor gal·lès sempre incorpora un videoclip per cada cançó i en aquesta ocasió ha fet equip amb el realitzador gironí Marc Planas per fer el videoclip. Rhys assegura que aquesta no sera l’última col·laboració amb Catalunya.

Pel que fa a la cançó, Geraint Rhys explica que “havent viatjat i tocat per Catalunya diversos cops sempre he notat que la gent estava molt farta de la situació política que es vivia. El sentiment que sempre m’he endut és que hi ha una oportunitat de canvi molt important i que s’estava arribant a un “momentum” per aconseguir-ho. A més a més, tenint en compte que jo també sóc d’una nació minoritària, Gal·les, entenc perfectament el clam del poble català com a mínim per poder decidir si volen realment la capacitat de decidir-ho tot o no. Per això vaig pensar que era el moment adequat per treure alguna cançó sobre el tema. ”

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid