Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Comunicat de rebuig a l'ocupació i les detencions il·legals a la Generalitat

Des d’USTEC·STEs  restem astorats davant la il·legal i il·legítima ocupació de diversos departaments de la Generalitat i les detencions que estan fent forces militaritzades espanyoles. Aquesta actuació és un cop d’estat intolerable, que no pensem admetre de cap de les maneres.

Creiem intolerable que aquest estat d’excepció encobert, dut a terme pel govern més autoritari dels darrers quaranta anys, estigui trepitjant els drets democràtics, tant els individuals com els col·lectius. El dret d’autodeterminació és democràcia; el dret a decidir no pot ser mai inconstitucional; la repressió contra la voluntat popular de votar és dictatorial.

Des d’USTEC·STEs exigim que les forces militaritzades provinents de Madrid abandonin Catalunya de manera ràpida. Que es garanteixi el dret a votar en el referèndum de l’1 d’octubre. Fem una crida a les democràcies europees a defensar la democràcia a Catalunya. 

A tal efecte, fem una crida a la comunitat educativa a participar en tots els actes en defensa de la democràcia i el dret a decidir. Fem una crida als claustres, en funció de la seva voluntat i possibilitats, per organitzar concentracions, accions de protesta, i totes aquelles mobilitzacions que considerin necessàries i oportunes.

USTEC·STEs, com sempre ha fet, és i serà al vostre costat.

USTEC·STEs
20 de setembre de 201
Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid