Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#notincpor
Younes Abouyaaqoub no tenia cap relació amb l'ANC
22/08/2017 Política

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha emès un comunicat aquesta tarda on manifesta que Younes Abouyaaqoub, autor de l'atemptat de la Rambla, no era voluntari de l'ANC ni de la campanya del Sí. També diu que no es va registrar mai a cap Diada de l'Onze de Setembre i que ningú de l'Assemblea Territorial de Ripoll ni de la sectorial d'Immigrants per la independència va tenir-hi mai contacte, ni va estar mai en cap paradeta repartint informació.

L'ANC ha hagut de fer aquesta nota, davant les informacions aparegudes en alguns mitjans de comunicació que relacionen Younes Abouyaaqoub amb l'independentisme i en concret amb l'entitat sobiranista.

L'ANC remarca que "respecta les opinions de tothom, però troba sorprenent que alguns mitjans hagin publicat una informació tan delicada sense haver-se posat en contacte amb cap responsable de la campanya del Sí o de l'ANC per contrastar la informació".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid