Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1-O
Partits d'esquerra, sindicats i entitats de les comarques nord-orientals a favor del referèndum

ERC, la CUP, Podem, EUiA, la PAH, CCOO i UGT entre altres signen un manifest on fan una crida a participar en el referèndum del proper 1 d'Octubre.

22/08/2017 Política

La plataforma Esquerres pel Referèndum de les comarques nord-orientals ha impulsat un manifest on fan una crida a la participació massiva el proper 1-O, per desbloquejar la negativa de l’Estat espanyol i del govern del PP a l’exercici legítim i democràtic del dret de votar.

També fa a una crida mobilització "ferma i pacífica" davant de qualsevol intent de perseguir als organitzadors i impulsors del referèndum i  a defensar les institucions catalanes en cas que siguin atacades pel simple fet d’haver posat les urnes.

Entre els signants, hi ha la CUP, ERC, EUiA de Llagostera i Salt; el Front d'Alliberament Gai de Catalunya, Anticapitalistes, Canviem Salt, CCOO, Intersindical Alternativa de Catalunya, L'aurora OM, Moviments d'Esquerres, la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) Girona, el Procés Constituent, Podem, Súmate, la UGT i la Xarxa pels Drets Socials.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid