Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Diada Nacional
Assaig de l'11S a la vila de Gràcia

També hi haurà un debat-tertúlia amb representats de totes les forces sobiranistes

13/08/2017 Política

El proper dimecres 16 d'agost, l'ANC-Gràcia hq preparat un assaig de la mobilització de la Diada, i tot seguit una molt  tertúlia amb representants de les cinc forces sobiranistes favorables al referèndum de l'1-O.

El debat se centrarà sobre la situació del procés en aquest moment, a un mes i mig de la data clau. Hi participarà, Anna Figueras, del PDeCAT; Sergi Sabrià, d'ERC; Gabriela Serra, de la CUP; Jaume Moya, d’En Comú Podem; i Assumpció Laïlla, de Demòcrates de Catalunya. Moderarà el debat la periodista i politòloga Magda Gregori.

Tot es farà  a l'entorn de la Plaça Joanic, dins els actes de la Festa Major de Gràcia. Començarà a les 18:30h amb l'assaig de l'11S, continuarem a les 19h amb el debat-tertúlia, i s'acabarà amb l'espectacle del Sr. Bohigues, a partir de les 20:45h.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid