Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la ruptura
Presentació Assemblea d'Electes del Vallès Oriental a Mollet
20/07/2017 Política

El Casal Cultural de Mollet del Vallès acull demà a les 19h la presentació de l'Assemblea d’electes del Vallès Oriental (AEVOr) i comptarà amb les intervencions dels membres de les organitzacions polítiques promotores  CUP, ERC, PDECAT, SI, Demòcrates de Catalunya i MES.

L'Assemblea neix amb la consciència que venen mesos decisius, on està en joc construir la República Catalana independent o continuar sota la dependència de l’Estat espanyol. Per això diuen que  "cal treballar fermament per garantir la celebració del referèndum sobre la independència i la fundació de la República Catalana. Ens hi va, entre altres coses, recuperar i eixamplar drets socials i fer un Estat radicalment democràtic". 

Afeqeixen que "L'objectiu que perseguim no el farà ni una força política sola, ni només les institucions catalanes i càrrecs electes, ni només el poble mobilitzat al carrer. Hi arribarem si som capaços de generar un treball unitari dels sectors i entre tots els agents polítics i socials, institucions, càrrecs electes, forces polítiques, entitats i població".

Amb la creació de l’Assemblea d’Electes del Vallès Oriental es vol començar a establir un treball unitari entre els càrrecs electes de la comarca, que entenen que el que està en joc és la democràcia i defensem el dret a l’autodeterminació del poble català. Com a derivació territorial necessària de l'AECAT, l’Assemblea d’Electes del Vallès Oriental ens permetrà tenir unes dinàmiques de coneixença i treball entre els càrrecs electes de la comarca, amb qui haurem de treballar colze a colze en defensa de la celebració del referèndum sobre la independència.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; text-align: justify; font: 11.0px Arial; -webkit-text-stroke: #000000} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; text-align: justify; font: 11.0px Arial; -webkit-text-stroke: #000000; min-height: 12.0px} li.li1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; text-align: justify; font: 11.0px Arial; -webkit-text-stroke: #000000} span.s1 {font-kerning: none} span.s2 {font: 12.0px Helvetica}

Objectius

- Donar suport, des del municipalisme i els càrrecs electes, al procés de creació de l’Estat propi i defensar sempre que calgui les institucions de Catalunya.

- Contribuir a la realització del referèndum vinculant sobre la independència.

- Impulsar l’aplicació de les lleis aprovades pel Parlament de Catalunya, entre elles les lleis de desconnexió (Llei del Codi Tributari, Llei Integral de Protecció Social, i Llei del Règim Jurídic Català) així com les lleis suspeses pel Tribunal Constitucional espanyol, en tot allò que pertoqui a les administracions locals.

- Estar preparats per encarar i respondre als actes de repressió jurídica i política de l'Estat contra els ajuntaments, contra els seus representants electes i contra la ciutadania en general.

- Fomentar accions significatives a nivell institucional i coordinar-se amb les entitats sobiranistes en les activitats de sensibilització i de mobilització de tots els sectors socials en defensa de les institucions i del procés de desconnexió.

L'Assemblea d'electes del Vallès Oriental, (AEVOr) es proposa, a més: Coordinar els esforços de totes les forces polítiques representades a l'Assemblea i dels/de les seus/seves electes que condueixin a garantir el dret de vot de la ciutadania del Vallès Oriental; coordinar els esforços de totes les forces polítiques representades a l'Assemblea i dels/de les seus/seves electes adreçats a garantir que la ciutadania rebi tota la informació tant del referèndum pròpiament com de la campanya i esdevenir una plataforma de suport als/a les electes del Vallès Oriental en tot el que derivi de la preparació i celebració del referèndum.



Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid