x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibertat d'expressió
Pancartes de l'ANC esquinçades a Sant Quirze del Vallès

Pancartes de l'ANC esquinçades a Sant Quirze del Vallès

16/07/2017 Drets i Llibertats

Aquesta nit, les pancartes que Sant Quirze per la Independència tenia posades al parc de les Morisques han aparegut esquinçades. L'acció ha estat clarament intencionada com es pot veure a les fotografies.

Comuicat de rebuig a l'acció de Sant Quirze per la Independència

Sovint hi ha qui, des de l'unionisme, vol fer creure que a Catalunya, la seva posició política viu sota un ofec que li impedeix expressar-se lliurement. Nosaltres no volem fer-nos víctimes sense motiu. El fets són els que són.

Sortosament la nostra força de voluntat supera aquests entrebancs. En menys de 12 hores les pancartes han estat restituïdes per unes de noves.

Desitgem que en la pròxima campanya del referèndum de l'1O, els que volen votar sí, no o abstenir-se disposin de totes les garanties per expressar els seus arguments. Que no sigui la bretolada nocturna l'única argumentació que se'ns oposi als que volem omplir les urnes de paperetes amb el Sí.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid