Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ALLIBERAMENT NACIONAL
Llívia vol fer l'estelada més gran del món

Llívia intentarà entrar al llibre dels rècords guiness amb l’encesa d’una estelada formada per més de 81.000 espelmes. El camp de futbol de Llívia és l’ indret escollit per acollir el dissabte 19 d’agost l’encesa de la "mega-estelada".

21/07/2017 Política

Segons informa Ràdio Pirineus,  l'alcalde de Llívia Elies Nova afirma que des de l'organització es pretén que l'encesa no sigui un acte només de Llívia, sinó un acte de comarca, de manera que tots els cerdans se’l facin seu i hi participin. En aquest sentit, i per tal de que l’encesa sigui un èxit, l’organització demana que tots aquells que vulguin participar en el muntatge i posterior encesa d’espelmes es posin en contacte amb ells, ja que només per poder col·locar les més de 81mil espelmes que conformaran el mosaic serà necessària la participació d’uns 250 voluntaris, xifra que pujarà fins els 500 en el moment en que s’hagin d’encendre.


L’estelada tindrà unes dimensions de 45 metres d’ample per 72 metres de llargada, sense comptar la pregunta del referèndum i un sí gegant que també es farà amb espelmes. Amb aquestes dimensions, l’estelada més gran feta fins a la data tenia 8100 espelmes, l’objectiu és que a banda del ressò que pugui tenir al país, l’acte entri al llibre rècord dels Guiness, difonent doncs el seu missatge internacionalment. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid