Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Medi ambient
Les platges de l'Ametlla de Mar considerades les més verges per quart any consecutiu

A l’apartat de reconeixements s’han fet els següents: A Greenpece-Tarragona i L’Ebre per la seva campanya a les platges del litoral de Tarragona i L’Ebre “No als Plàstics” que contribueix a combatre els perjudicis ambientals que aquest material ocasiona en la flora i fauna marina.

29/07/2017 Territori

Ecologistes en Acció de Tarragona i L’Ebre, ha lliurat aquest divendres 28 de juliol a les 11,30h. a la sala de Plens de L’Ajuntament d’Altafulla,  els distintius de la  VIII Edició de Platges Verges 2017  amb els següent objectiu: "Valorar i felicitar des del punt de vista ecològic i de preservació del Medi,els esforços de municipis i Entitats per mantenir les platges dels seus termes municipals lluny de la massificació i alteració, tant urbanística com humana, del seu entorn natural".

L’acte de lliurament dels premis ha tingut la presència de varis alcaldes i regidors-regidores dels diferents municipis participants en aquesta VIII edició del guardó, així com també de les entitats conservacionistes que han participat en projectes de regeneració i protecció d’aquestes platges.

L’acte ha estat presidit pel Regidor de Turisme i Joventut d’Altafulla Pere Gomés i Miquel i per la Regidora de Medi Ambient Montse Castellarnau que han actuat com amfitrions en el lliurament dels premis d’ enguany. El President d’Ecologistes en Acció de Tarragona i L’Ebre Miquel Llop ha fet la presentació dels  guardons. 

Els municipis que han obtingut el guardó “Platges Verges” d’Ecologistes en Acció han estat:

L’Ametlla de Mar, per quart any consecutiu amb 7 guardons a les platges del Torrent del Pi, Santes Creus, L’Estany Podrit, L’Illot, Port Olivet, Cala de la Llenya i Caleta del Cap de l’Àliga.

Tarragona amb 1guardó a les platja de Cala Jovera .

Deltebre amb 3 guardons a les platges de La Bassa de L’Arena, la Marquesa i la Punta del Fangar.

Alcanar amb 2 guardons a les platges de Timbes de Sòl de Riu i Aiguamoll de Sòl de Riu.

Viladecans amb 2 guardons a les platges de La Pineda de cal Francès la Platja del Remolar.

L’Ampolla 2 guardons per la Platja de Cala Maria i la platja dels Capellans

Creixell 1 guardó per la platja del Gorg de Creixell

Torredembarra 1 guardó per la platja dels Muntanyans i un guardo per la Platja del Canyadell compartit amb Altafulla.

Altafulla 1 guardó per la platja del Canyadell compartit amb Torredembarra.

Sant Carles de la Ràpita 1 guardó per la Platja del Trabucador.

Amposta 1 guardó per la Platja dels Eucaliptus. 

Sant Jaume d’Enveja 1 guardó per la Platja del Serralo.

 

A l’apartat de reconeixements s’han fet els següents:

A Greenpece-Tarragona i L’Ebre per la seva campanya a les platges del litoral de Tarragona i L’Ebre “No als Plàstics” que contribueix a combatre els perjudicis ambientals que aquest material ocasiona en la flora i fauna marina. 

Representants d’Ecologistes en Acció de Tarragona i L’Ebre han manifestat la necessitat de seguir amb platges Verges com a eina de preservació dels llocs més verges del litoral fins que no hi hagi per part de l’Administració catalana un reconeixement a aquest tipus de platges objecte d’aquests guardons. 

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid