x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Equipaments
La Xarxa Vendrellenca exigeix solucions estructurals per la platja del Francàs
16/07/2017 Territori

La Xarxa Vendrellenca ha decidit redactar un document per enviar als representants de Costes, Conselleria de Turisme de la Generalitat i Diputació de Tarragona per trobar solucions estructurals als problemes de la platja del Francàs. Cal tenir en compte que el veïnat, comerciants i visitants de la zona s'han indignat per la manca de solucions efectives i duradores d'aquest indret.

En aquesta línia, la Xarxa s'ha adreçat a les institucions per tractar la situació en la que es troba la platja del Francàs. Considera la Xarxa des de l’ Ajuntament s’està fen mol poc per arreglar els problemes d’aquesta platja. En aquest document demanen als representants de Costes un l’estudi de les raons per les quals la platja es queda sense sorra cada vegada que hi ha un temporal i que es trobi solucions estructurals que permetin reduir-ne els efectes, sense que això suposi un problema mediambiental. També demanen una reunió amb els representants de Costes, per tal de traslladar-los les inquietuds que s'estant generant al vaïnat. D’altra banda i la Xaxa s'ha dirigirit per escrit a la Conselleria de Turisme de la Generalitat i la Diputació de Tarragona per tal de que recolzin solucions estructurals a aquest problema. De moment ha agraït l’interès mostrat per trobar solucions puntuals i immediates a la Subdelegació del Govern, la delegació de Costes a Tarragona i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.

Ara bé, la Xaexa remarca que des de l’Ajuntament de Vendrell, no s’ha fet el suficient per tractar de arreglar aquest problema, i que hi ha hagut una absoluta falta de comunicació amb els afectats. La Xarxa Vendrellenca tractarà aquest assumpte a la seva reunió planaria del 22 de Juliol, per tal d’avaluar quines altres mesures pren sobre aquesta qüestió.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid