Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Referèndum
La República des de baix mobilitza un miler de voluntaris per una acció informativa

El portaveu de la campanya Oriol Corral afirma que “ ens sentim hereus de la lliuta antifranquista i creiem que la millor manera de superar el règim del 78 és la construcció d’una República des de baix que garanteixi les llibertats i els drets de tothom.

31/07/2017 Política
Durant aquesta acció més d’un miler de voluntàries i voluntaris, adherits a la campanya, es mobilitzaran per repartir més de 100.000 fulls volants. Aquest repartiment s’ha iniciat a mig centenar de ciutats del país en platges i estacions de tren, com per exemple a Badalona, Ripollet, Rubí, Mataró, Mollet del Vallès, Granollers o Molins de Rei.

La campanya pretén organitzar accions de sensibilització i agitació durant les properes setmanes per fer de les vacances estivals un espai també de consienciació i agitació simpàtica de cara a la participaicó activa de la població l’1 d’octubre.

La plataforma considera que és des de la ciutadania que s’ha d’exigir l’organització del referèndum a totes les institucions del país, i la mobilització d’aquesta serà clau per aconseguir-ho. La República des de baix anima també a la mobilització a favor del SÍ com l’única via alternativa per un futur millor, tant personal com col·lectiu.

El portaveu de la campanya Oriol Corral afirma que “ ens sentim hereus de la lliuta antifranquista i creiem que la millor manera de superar el règim del 78 és la construcció d’una República des de baix que garanteixi les llibertats i els drets de tothom. En la defensa del referèndum esperem trobar-nos des dels antifranquistes fins als moviments socials, veïnals i populars d’arreu del país. Amb la gent que treballa de humilment per donar un futur més digne a les properes generacions”

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid