x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Referèndum
La CUP dóna el tret de sortida a la seva campanya al Maresme

"Sí Viure vol dir estimar la terra!,  Pren partit per la República ecologista! és el títol de l’acte que la CUP farà a Premià de Mar aquest divendres, amb el diputat Sergi Saladié

12/07/2017 Política

La Candidatura d’Unitat Popular dóna el tret de sortida a la seva campanya al Maresme amb un acte aquest divendres 14 de juliol a Premià de Mar. Sota el lema «Viure vol dir prendre partit», la formació independentista i d’esquerres pretén arribar a tots els pobles i barris de la comarca per explicar el seu projecte de país i la necessitat de la victòria del Sí al referèndum de l’1 d’octubre per a l’obertura del procés constituent i la construcció de la República Catalana.

L’acte d’aquest divendres a Premià de Mar, que es durà a terme a la Plaça Nova a les 7 de la tarda i on s’explicarà la necessitat de la independència per la lluita ecologista i per la defensa del territori, comptarà amb les intervencions del diputat de la CUP Sergi Saladié, de la regidora de la Crida PremianencaMarina Altés, de la regidora de la CUP d’Arenys de Munt i membre del Grup de Treball de Territori de la formació Maria Ballester; d’en Xevi Safont-Tria, pagès i ex regidor de la CUP a Mataró, i d’en Jordi Pagès, membre de la Plataforma La Cisa per Tothom i Preservem El Maresme.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid