Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2 anys a les institucions
La CUP Capgirem Barcelona fa balanç de la intervenció política duta a terme a l’Ajuntament

Exposa el seu treball de l’acció de govern i dóna a conèixer les línies de treball centrals per encarar els dos últims anys de mandat.

11/07/2017 Drets i Llibertats

Aquest dijous a les 19h, el Museu d'Història de Barcelona acull la conferència política de la CUP Capgirem Barcelona per compartir amb el veïnat el balanç de la intervenció política duta a terme a l’Ajuntament, exposar el nostre balanç de l’acció de govern i explicar les línies de treball centrals per encarar els dos últims anys de mandat.

Ara fa dos anys, la formació va entrar a l'Ajuntament de Barcelona per a donar resposta a les demandes populars municipals i per a evidenciar "la necessitat de superació d'un model d'institucions creades en contra dels interessos de les classes populars, de la classe treballadora", remarca la CUP.

Participaran a la conferència: Roser Vime, María José Lecha, Maria Rovira, Eulàlia Reguant i Josep Garganté.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid