Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Referèndum
La CUP Capgirem Barcelona demana a l’Ajuntament de Barcelona que s’impliqui en la realització del referèndum

Les regidors Eulàlia Reguant i Maria Rovira han recordat que “La crisi econòmica, democràtica i social va cristalitzar en una impugnació popular al règim que va omplir places i carrers del 15m a l’11s” i que “A Barcelona hi ha d'haver les garanties per a que es pugi desenvolupar el referèndum, i això a dia d'avui depèn de l’Ajuntament"

18/07/2017 Política

La CUP Capgirem Barcelona ha concretat en tot un seguit de mesures, allò que considera imprescindible executar per part del Govern de la ciutat per tal de garantir la realització del referèndum [vídeo de la roda de premsa].

Les Regidores Eulàlia Reguant i Maria Rovira han desenvolupat, en una roda de premsa, els motius pels quals consideren que l’Ajuntament de Barcelona s’ha d’implicar en la realització del referèndum, i quines son les accions que aquest ha de dur a terme per tal de fer-lo possible.

Reguant ha fet un repàs pel context que ens ha dut a la situació actual, un context nascut d’una triple crisi: econòmica, democràtica i social. 

La regidora ha afirmat que des de places i carrers s’ha impugnat el règim, una impugnació que pot materialitzar-se democràticament amb la consecució d’aquest referèndum.

Al seu torn Maria Rovira ha concretat quines mesures ha de tirar endavant l’Ajuntament per tal de garantir la consecució del referèndum:

- Campanya comunicativa sobre la legitimitat i funcionament del referèndum

- Garantir que els col·legis electorals estaran oberts

- Habilitar espais necessaris per poder fer campanya per cada una de les opcions

- Organitzar a la televisió de Barcelona i a diferents barris i districtes debats en els que es defensin les diferents posicions

- Facilitar la informació necessària respecte aquest referèndum a través del telèfon d’informació de al ciutat, el 010

- Promoure la inscripció dels agents voluntaris, així com obrir una borsa de voluntariat per a les diverses tasques que es puguin anar plantejant

- L’ajuntament s’ha de comprometre a fer tot allò marcat per l’administració del referèndum

-  Organitzar l’acollida dels observadors internacionals

- Desenvolupar un protocol de custodia dels elements materials per la realització del referèndum, així com un sistema de vigilància pel mateix dia del referèndum per garantir que transcorre amb total normalitat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid