Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#25ANYSOPERACIÓGARZÓN
La CUP Banyoles no assisteix als actes commemoratius del 25è aniversari dels JJOO Barcelona 92

"Com a forma de protesta i coherència, no hem participat de la celebració organitzada per l’equip de govern municipal"

27/07/2017 Drets i Llibertats

La CUP Banyoles no manifestat que no assistirà a cap dels actes oficials de commemoració del 25è aniversari de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona 92, dels quals Banyoles fou subseu olímpica.

Segons la CUP, "No volem compartir espais amb segons quins representants públics que no deixen de ser enemics de Catalunya. Amb qui ens tracten com una colònia i ens insulten i menystenen públicament no hi hem d’anar a celebrar res. Fa 25 anys, l’operatiu de seguretat que requerien els Jocs van ser l’excusa per perseguir l’independentisme, per criminalitzar unes idees i uns anhels de llibertat".

La formació recorda que es va segrestar i torturar físicament desenes de persones, entre les quals tres veïns de Banyoles. "Sense una condemna prèvia, un reconeixement i una repulsa d’aquests fets, no creiem que haguem de commemorar res. Les injustícies no es poden oblidar, el perdó no es pot imposar i la nova República catalana la volem construir amb justícia. No tenim res a celebrar; com a molt, a recordar".

Banyoles recorda l'Operació Garzón, la repressió i avenços de la lluita independentista

El passat 15 de juliol, Banyoles va acollir l'acte nacional de la CUP per recordar el 25è aniversari de l'anomenada Operació Operació Garzón contra l'independentisme català. Organitzat per la CUP de Banyoles, aquest esdeveniment de memòria i d'afirmació de la lluita independentist es va portasr a terme a la Muralla de Banyoles, amb el lema “Tortura, mai més, contra ningú”.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid