Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Referèndum
L'ANC explicarà amb més de 100 actes el referèndum: campanya "Garanties per a la democràcia"
18/07/2017 Política

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) portarà les garanties del referèndum a tot el territori amb una marató d'actes que comença aquest dimecres, 19 de juliol, a gairebé totes les comarques del país. L'entitat sobiranista ha organitzat un desplegament sense precedents que mobilitzarà una seixantena de diputats en pocs dies per arribar a gairebé tots els racons del Principat de Catalunya.

La campanya garanties.cat facilita als diputats poder explicar-se sobre el desplegament del mandat que els van conferir els ciutadans el 27 de setembre de 2015, i recíprocament garanteix el dret a conèixer de primera mà tota la informació sobre el referèndum.

Junqueras i Pascal, a Barcelona
Demà dimecres, a les 19.30, més de quaranta actes simultanis donaran el tret de sortida a la marató, amb una presència destacada de membres del Govern i diputats del Parlament de Catalunya.

El vicepresident del govern, Oriol Junqueras i la diputada Marta Pascal respondran totes les preguntes de l'audiència al Teatre de Sarrià, a Barcelona (la sala compta amb rack de so a disposició dels mitjans). Per la seva banda, el nou conseller de Presidència, Jordi Turull, serà a la Sala d'Actes de l'Escorxador de Vilafranca del Penedès, i els diputats de Junts Pel Sí, Lluís Llach i Anna Caula, al Teatre Municipal de Girona.

Tampoc no hi faltarà el conseller d'Exteriors, Raül Romeva, que respondrà les preguntes dels ciutadans al Teatre Municipal de Vilanova i la Geltrú amb Neus Lloveras, diputada, alcaldessa de la ciutat i presidenta de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI).

Podeu consultar la llista sencera d'actes actualitzada al web de l'ANC:

 

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid