x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Esperpent al TNC
17/07/2017 Hemeroteca

L'esperpent torna, si és que mai se n'havia anat. I torna per la porta gran. No més ni menys que al Teatre Nacional de Catalunya (TNC).

L'esperpent és un estil literari creat per Ramón María del Valle-Inclán, que es caracteritza per la deformació grotesca de la realitat.

Des creadors de 'Nos hemos cargado el sistema sanitario' i 'perseguint esborranys pels despatxos', ara arriba 'A mi la Guardia Civil!', un nou esperpent on un jutge que no té res millor que a fer, envia dos agents del 'cos benemèrit' al TNC a la recerca dels papers d'un acte legítim i legal.

L'argument? Com sol passar en aquests casos, no en té cap.

És una història que es repeteix i que quan la poses en un context en el qual els que perpetren l'esperpent, al mateix temps exigeixen als altres que compleixin la legalitat o quan expliquen allò de l'Estat de dret amb separació de poders...

Ja no saps com ho has de classificar.

Està entre la ciència ficció, la rondalla i un mal acudit

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid