Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
REFERÈMDUM
El diputat Benet Salellas visita Pineda de Mar en un acte de la campanya pel Sí
25/07/2017 Política

La CUP farà el seu segon acte de la seva campanya al Maresme aquest dijous a Pineda de Mar. Sota el lema «Viure vol dir prendre partit», la formació independentista i d’esquerres pretén arribar a tots els pobles i barris de la comarca per explicar el seu projecte de país i la necessitat de la victòria del Sí al referèndum de l’1 d’octubre per a l’obertura del procés constituent i la construcció de la República Catalana. El primer acte va ser a Premià de Mar el passat 14 de juliol.

L’acte d’aquest dijous a Pineda de Mar, que es durà a terme al Pati de Can Comas a les 8 de la tarda i on s’explicarà la necessitat de la independència per avançar cap a un marc de relacions laborals just, comptarà amb les intervencions del diputat de la CUP Benet Salellas, de la militant del col·lectiu de joves independentistes i revolucionaris de l’Alt Maresme Joves per la Terra Mònica Pujadas, i de Ramon Font, portaveu de la USTEC STEs (IAC). Presentarà l’acte Ferran Folgado, militant de la CUP de Pineda.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid