x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
FINANÇAMENT
Crida pel Finançament Valencià anuncia noves mobilitzacions contra l'espoli

 L'entitat, que ja aglutina un centenar d'organitzacions i associacions diverses, encarregarà un informe a un comitè d'experts sobre la problemàtica del finançament valencià

17/07/2017 Política

Després de l'exitosa mobilització convocada el passat 10 de juny per l'entitat, Crida pel Finançament Valencià ha anunciat una nova mobilització contra l'espoli i per un finançament propi al país valencià, de cara al mes d'octubre, amb l'objectiu d'arribar al major nombre de sectors socials esdevenint més àmplia, transversal i plural. Per a la plataforma ciutadana, les condicions polítiques i socials que van originar a la Crida «no han canviat» i considera necessari «seguir treballant en mobilitzacions que denuncien aquest greuge cap al poble valencià». L'entitat ha decidit crear dues comissions tècniques, una al voltant de formació en matèria de finançament, i l'altra sobre la celebració d'un acte a València pel mes de setembre, sota el lema "A la lluna de València, sense un cèntim a la butxaca", com a prèvia de la mobilització d'octubre. Al mateix temps, l'assemblea ha decidit encarregar a un comitè d'experts un dossier exhaustiu sobre la problemàtica del finançament valencià.

Els actes previstos pels pròxims mesos seran coordinats per diverses comissions, que també s'encarregaran d'organitzar sessions formatives per a les bases dels col·lectius implicats. Amb aquestes sessions, l'objectiu de la plataforma és fer arribar el missatge arreu de les comarques, fugint del centralisme, implicant al major nombre de sectors socials.

Crida pel Finançament Valencià és una plataforma ciutadana que neix amb l'objectiu de fer front a l’espoli fiscal i la manca d’inversions al país, així com la discriminació del Pressupost General de l'Estat envers el poble valencià. Actualment l'entitat ja aglutina un centenar d'organitzacions polítiques, socials, sindicals i associacions de la societat valenciana, i compta amb més de 2000 adhesions al manifest.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid