x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
En defesa del territori
Centenars de persones participen en la trobada reivindicativa contra el macro-càmping de Garriguella

Consideren que el projecte respon a un model econòmic i turístic caduc que no vol que s’estengui per l’interior de la comarca ni per un municipi especialment vinculat amb el paisatge, la vinya i l’olivera

09/07/2017 Territori

Centenars de persones han participat aquest matí en la caminada reivindicativa a Garriguella en contra del macro-càmping per a 2000 persones. ADEM-Salvem l'Empordà  i la plataforma Salvem Garriguerlla han organitzat la marxa per explicar in-situ el projecte.

Arran de la tramitació del macro-càmping de Garriguella, i després de les xerrades informatives veïns i veïnes de Garriguella han començat a mobilitzar-se en contra d’aquest projecte sota el nom Salvem Garriguella.

La plataforma considera que el projecte respon a un model econòmic i turístic caduc que no vol que s’estengui per l’interior de la comarca ni per un municipi especialment vinculat amb el paisatge, la vinya i l’olivera. La plataforma ha elaborat un manifest que ja circula on es recollen signatures i adhesions en contra del projecte

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid