Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la ruptura
Acte a Figueres amb Eulàlia Reguant i Albano Dante Fachín
25/07/2017 Política
Aquest dimecres, 26 de juliol, a partir de les 20:30 hores a la Rambla de Figueres es farà el quart acte temàtic de la Campanya “Sí, viure vol dir prendre partit”, aquesta vegada centrat en els drets laborals amb els lema “Viure vol dir feina digna. Pren partit pels drets laborals”.

A l'acte hi parlaran la diputada de la CUP-CC, Eulàlia Reguant i el diputat de Podem, Albano Dante Fachín. A l'acte també hi haurà breus intervencions de representants de diverses lluites socials, que clourà Zouhair Rotbi, en representació del Comitè gironí de suport al moviment popular del Rif. Precisament, la música rifenya servirà per amenitzar l'acte, que comptarà amb l'actuació d'Isiwan Band, un conjunt de música tradicional del Rif.

La CUP impulsa aquesta campanya per tot el país, que vincula el vot pel sí al referèndum d'autodeterminació amb les possibilitats de transformació social en diversos eixos: procés constituent i democràcia directa, educació, salut, drets laborals, habitatge, feminisme, ecologisme, i acolliment i antiracisme. Segons expliquen al dossier de campanya, la CUP vol convèncer els indecisos de «l'entorn de l'esquerra i aquells que desconfien del sistema polític establert des de la Transició» que només «prenent partit» -lema que han escollit- és poden canviar les coses, i que el referèndum i la ruptura són una gran oportunitat de les lluites d'aquest país per canviar-ho tot.

a CUP ha habilitat la pàgina web prenpartit.cat per anar anunciant els actes i penjar el material que s'anirà general de la campanya, seguint els eixos.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid