Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
VENEÇUELA
23 persones han estat cremades vives en les protestes organitzades per l'oposició veneçolana

La majoria va morir o va rebre greus lesions a causa de les seves idees polítiques, acte tipificat per les Nacions Unides com "crim d'odi".

23/07/2017 Internacional
Almenys 23 persones han estat cremades vives des del passat mes d'abril fins al 19 de juliol en les protestes organitzades per l'oposició veneçolana, segons ha documentat Red58.org. La majoria va morir o va rebre greus lesions a causa de les seves idees polítiques, acte tipificat per les Nacions Unides com "crim d'odi".

"El crim d'odi és una modalitat de delicte deshumanitzant, perquè qui el comet considera que la seva víctima no té valor humà a causa del seu color, sexe, orientació sexual, gènere, identitat de gènere, origen, origen ètnic, estatus civil, naixement , impediment físic o mental, condició social, religió, edat, creences religioses o polítiques", segons l'Oficina de l'Assessor Especial sobre la Prevenció del Genocidi, de l'ONU.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid