Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1-O
170 treballadors de l’Ajuntament Tarragona demanen al PSC que retiri la moció en contra del referèndum
21/07/2017 Política

Aques dijous, treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Tarragona han presentat a l’OMAC un manifest signat per 170 persones de l’ens municipal on demanen al Grup Municipal del PSC o bé la retirada de la moció presentada, i que vol ser debatuda en el Ple del dia 21 de juliol per rebutjar el calendari del procés d’independència, i cercar un acord per a una reforma constitucional, o bé la retirada del l’acord número 4 d’aquesta moció, que pretén “Protegir el funcionariat d’aquest Ajuntament perquè no hagin de col·laborar, en l’exercici de les funcions públiques, amb cap iniciativa que no tingui cobertura legal”.

Les signatures que s’agrupen sota el manifest “No en el nostre nom” consideren que són els treballadors i les treballadores municipals qui, lliurement, decidiran si participen en el referèndum d’autodeterminació i independència de Catalunya l’1 d’octubre de 2017, i consideren que la presentació d’aquesta moció utilitza els treballadors municipals amb fins partidistes.

El grup promotor de treballadors i treballadores mostra la seva satisfacció pel nombre de signatures recollides malgrat ser juliol (un dels torns de vacances); per les dificultats en la recollida (només podent-ho fer a les entrades o sortides de la feina) i per la por a represàlies que algunes persones han mostrat a l’hora de signar, tot i estar d’acord amb el manifest.

El grup promotor també ha valorat la transversalitat dels signants, on es pot trobar des de personal laboral, funcionari o bé interins, fins a representants de tota l’escala salarial de l’ajuntament.

És, per tot això, que amb el suport d’aquest nombre de persones i aquesta diversitat evident, i amb l’afegit que la moció del grup municipal del PSC no es troba referendada per cap secció sindical o grup de treballadors, que el grup promotor d’aquest manifest creu —i reitera— que davant de la quantitat de signatures recollides entre el personal de l’Ajuntament de Tarragona aquesta moció hauria de ser retirada. 

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Alhora i la CUP
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid