x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Judicialització
Joan Josep Nuet declara al TSJC amb una nova mostra de solidaritat amb els encausats de la Mesa del Parlament

Nuet ha explicat que tot el que ha dit "ho podrien signar tots els membres de la mesa" i ha ressaltat: "Som una nació i volem decidir".

12/06/2017 Política

El secretari tercer de la Mesa del Parlament, Joan Josep Nuet (CSQP), ha declarat aquest dilluns davant de la magistrada del TSJC que ell no és independentista però sí demòcrata. QuanNuet ha dit que no era independentista, la magistrada instructora, Maria Eugenia Alegret, l’ha interromput i li ha dit “això no és el debat.” Nuet només ha respost les preguntes del seu advocat. A la sortida, Nuet davant les mostres de solidaritat, ha fet una crida a la unitat a tots aquells que defensen el referèndum i ha manifestat que “amb un sol poble, serem lliures”.

Nuet ha estat acompayat fins l'entrada del TSJC pel president, Carles Puigdemont, el vicepresident Oriol Junqueras, diputats de Junts pel Sí, la CUP, CSQP i centenars de persones de l'ANC, Òminum i alcaldes i regidors de l'AMI. També s'hi han sumat l'alcalde accidental de Barcelona, Gerardo Pisarello; el coordinador general de Catalunya en Comú, Xavier Domènech.

Cal recordar que Nuet, inicialment no estava inclòs en la causa perquè la Fiscalia no el va apuntar en la seva querella perquè va considerar que no pretenia “incomplir els mandats del Tribunal Constitucional”, però ell mateix es va autoinculpar en declaracions a la premsa i, finalment, la magistrada també el va citar com a investigat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid