Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Dies d'agost
Presenten a Santa Maria d'Oló la Diagnosi de les Empreses d'Economia Social de la Catalunya Central
14/06/2017 Comunicació

L’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central és un nou espai de trobada i coordinació que va néixer el gener passat amb l’aposta clara d’impulsar l’economia social i solidària en aquest territori, i crear ocupació estable i de qualitat a partir de la creació de noves cooperatives. El de la Catalunya Central és un dels 10 ateneus cooperatius que s’han creat aquest any 2017 a Catalunya en el marc del programa Aracoop. 

El passat dia 2 de maig, en la presentació de l'Ateneu al Solsonès, es van avançar algunes dades de la Diagnosi. A la presentació d'aquest divendres al Moianès, es facilitarà un resum molt més complet de la diagnosi que s'ha fet des de l'Ateneu.

L’Ateneu de la Catalunya Central el formen sis cooperatives: Gedi, Frescoop, Sambucus, Dies d’agost, L’Arada i Set-C. També hi figuren com a entitats col·laboradores Coop 57 i diverses administracions locals de les sis comarques de la Catalunya Central. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid