x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
Oques Grasses i Gertrudis actuaran en la desena edició de les Ulé Barraques Riudoms

El cartell d’aquesta edició, obra del dissenyador local Arnau Olesti, presenta també al grup emergent Bonobos com a grup destacat

19/06/2017 Cultura

Les Ulé Barraques Riudoms arriben al seu desè aniversari amb nou logotip i amb els osonencs Oques Grasses com a cap de cartell destacat per aquesta edició. La festa, que se celebrarà el 21 i 22 de juliol a l’Espai Barraques (Pg. dels Germans Nebot), ha fet públic avui el seu cartell a través de les xarxes socials.

L’esdeveniment està coorganitzada per l’Ajuntament de Riudoms i la Comissió, formada per set entitats locals: El Casal Popular “La Calderera”, el Club Bàsquet Riudoms, el CD Riudoms – Baix Camp EF, la Colla de Diables de Riudoms, l’Esplai del Casal Riudomenc, l’Om – FemSafareig.cat i Quintos’99. El divendres 21 arrencarà el concert amb Mascarats, el grup de La Sènia guanyador del concurs de grups que organitza la Comissió de les Ulé Barraques Riudoms per donar
oportunitat a projectes musicals novells. La nit seguirà amb la gran aposta per commemorar el desè aniversari de les Ulé Barraques, el grup Oques Grasses.

El dissabte 22 tocarà a l’escenari el conjunt liderat per Miguel Serviole "Muchacho", exguitarrista de la Troba Kung-Fú, Muchacho i los Sobrinos. Després serà el torn de l’altra gran aposta d’aquesta edició, Gertrudis, per rememorar la primera edició de les Ulé Barraques en què ja van ser els cap de cartell, ara fa 10 anys. Els concerts acabaran amb Bonobos, un grup emergent de Centelles que ja va rebre el Premi Enderrock Artista Revelació 2015 per votació popular. En acabar, la festa seguirà a les diferents barraques.

Arnau Olesti, guanyador del concurs de cartells
El cartell d’aquesta desena edició de les Ulé Barraques és obra del riudomenc Arnau Olesti. La seva proposta va guanyar d’entre 4 candidatures presentades per autors de diferents localitats del Baix Camp.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid