Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Gent Gran
Nova mobilització de la Plataforma SOS Gent Gran BCN-Viure amb dignitat
23/06/2017 Educació

Aquest dilluns 26 de juny la Plataforma SOS Gent Gran BCN-Viure amb dignitat convoca una roda de premsa a les 12:00 hores a la seu de la Federació d’Associacions de Veïnes i Veïns de Barcelona (Favb).

Fa mesos que els familiars de les persones ingressades en residències assistides gestionades per la UTE INGESAN- ASPROSEAT estan mobilitzats en protesta per la reducció de personal en aquests centres i per les pèssimes condicions en què es troben les persones que reben assistència. Tot i haver-se reunit amb diferents persones de serveis socials que han assegurat que ho solucionarien, la situació segueix igual.
 
Aquestes residències no són les úniques que es troben en una situació similar. Malauradament és un problema generalitzat: pocs recursos, manca de places i escassetat de serveis per atendre les persones grans a casa seva. Per totes aquestes raons es va crear la Plataforma SOS Gent Gran BCN-Viure amb dignitat
el 30 de maig del 2017.
 
Davant d’aquesta situació insostenible, han sol·licitat per escrit una reunió amb la consellera de Treball, Benestar Social i Famílies, Dolors Bassa, per aquest dimarts 27 de juny conjuntament amb la Plataforma SOS gent gran Gramenet, que reivindica un centre de dia.
 
A les 10:00 hores del mateix dimarts s'ha convocat una mobilització al carrer Llull, 332 per anar plegades fins a les portes de la seu de la conselleria, al passeig del Taulat, 266-270, on esperem ser rebudes per la consellera.

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Alhora i la CUP
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid