Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
27 i més
Mostres de solidaritat a Tarragona amb els encausats pel cas "27 i més"
26/06/2017 Drets i Llibertats
Avui a Tarragona a primera hora del matí s'han pogut veure unes pintades als Serveis Territorials d'Ensenyament i a la seu d'ICV de la ciutat. Al missatge  "Cas #27iMés UAB STOP JUDICI" s''hi afegeix el de "ICV Culpable" en el cas del local d'Iniciativa.
Les pintades fan referència al cas conegut com a 27 i més, que deriva d'un acte de protesta que es va donar a la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2013 i que va amb una tancada al rectorat d'uns 200 alumnes exigint la baixada de les taxes universitàries davant l'augment del 66% del seu cost a més a més de demanar a l'equip de govern de la universitat que apliqués les mocions que s'havien aprovat al claustre i que comportaven una democratització de la universitat.

L'equip de govern d'aquell moment, amb Silvia Carrasco com a vicerrectora de l'estudiantat, va interposar denúncia contra 27 persones, 25 alumnes, 1 membre del pas, i el professor Ermengol Gassiot, que també és Secretari General de CGT Catalunya. Aquestes denúncies són admeses per la fiscalia que demana entre 11 i 14 anys de presó i gairebé 400000€ de multa a les encausades.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid