Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cultura popular
Mireia Boya presentarà la festa occitana al CAT

Enguany coincideix amb el 5è aniversari del diari digital Jornalet

30/06/2017 Comunicació

El Centre Artesà Tradicionàrius (CAT) acollirà aquest dissabte, 1 de juliol, una gran festa occitana. La celebració coincideix amb el 5è aniversari del diari digital occità Jornalet. Durant la trobada, que compta amb la col·laboració de Viasona, s’oferirà un curs d’occità i concerts en aquesta llengua, segons informa Racó Català.

La festa arrencarà, a partir de les 6 de la tarda, amb una presentació a càrrec la diputada de la CUP Mireia Boya. Tot seguit, es realitzarà el curs d’occità. Després del sopar de germanor, hi haurà una actuació de la formació Kaj Tiel Plu, que es dedica a difondre la tradició musical d’Occitània i dels Països Catalans a l’exterior en esperanto i altres llengües. Finalment, el concert de Goulamas’K posarà punt i final a la vetllada.

El Jornalet, gaseta occitana d’informacions, ha celebrat el cinquè aniversari. Aquest mitjà digital es va crear el 31 de març de 2012, coincidint amb la manifestació Anem Òc per la lenga occitana, que va tenir lloc a Tolosa, amb l’objectiu d’oferir informacions de llengua i cultura occitanes. L’article “Ara fa cinc ans. Lo Jornalet, qu’es aquò?” explica l’origen, els principis i els ojbectius de la publicació.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid