Referčndum
Les AJUP estripen fotos de Felip VI a Girona per presentar la campanya pel Sí al referčndum

Una hora després d'estripar les fotografies del rei s'ha inciat una xerrada amb el títol "Monarquia-Corrupció-Règim del 78 vs República-Democràcia-Procés Constituent" on han intervingut el periodista Àlex Romaguera, del projecte "Llums i Taquígrafs", i el diputat de la CUP-Crida Constituent Benet Salellas.

29/06/2017 Política

La Coordinadora d’Assemblees de Joves per la Unitat Popular (AJUP) ha presentat avui a dos quarts de set de la tarda, a Girona, la campanya Revolució Independentista: una campanya pel Sí al Referèndum de l’1 d’octubre, en l’acte de presentació han estripat fotografies del monarca Felip VI per recordar-li que no és benvingut als Països Catalans.

L’acte s’ha celebrat al davant de l’Auditori de Girona, aprofitant la visita de Felip de Borbó a la ciutat per assistir a l’entrega de premis de la Fundació Princesa de Girona. Amb aquesta acció les Assemblees de Joves volen reivindicar-se en contra de l'estada del rei borbó a la ciutat.

Vora de mig centenar de joves s’han concentrat al davant de l’Auditori, i han portat a terme una roda de premsa en què han presentat la campanya, abans de cremar fotografies del monarca.

Una hora més tard, a dos quarts de vuit, s'ha inciat una xerrada al mateix indret amb el títol "Monarquia-Corrupció-Règim del 78 vs República-Democràcia-Procés Constituent" on han intervingut el periodista Àlex Romaguera, del projecte "Llums i Taquígrafs", i el diputat de la CUP-Crida Constituent Benet Salellas.