Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Publicació
La revista "Núvol" al quiosc
18/06/2017 Comunicació
Tal com van anunciar, ja tenim aquí el primer número de la revista Núvol, que arriba al quiosc de la mà del diari ARA. Aquesta publicació recull textos inèdits juntament amb alguns dels articles més celebrats de l'hemeroteca de NúvolRamon Solsona, Kap, Mercè Ibarz, Enric Casasses, Tina Vallès, Kap, Isidre Grau, Montse Barderi o Adrià Pujol són alguns dels autors que han participat en aquest número. La il·lustració de portada és obra de l'artista Bruna Valls.

La revista Núvol fa 160 pàgines i té un preu de 10€. Es podrà comprar a partir d'avui als quioscos i la promoció durarà tres setmanes fins al diumenge 2 de juliol. La revista també es pot adquirir en algunes llibreries de Barcelona, com La Central, Laie, Documenta, La Impossible, Etcètera, Taifa, Calders o Jaimes, entre d'altres. Qui vulgui comprar-la online ho pot fer al portal llibreterLibelista. Si no la trobeu al vostre quiosc més proper, feu-nos un correu asubscriptors@nuvol.com i procurarem ajudar-vos a aconseguir-la. 

No us perdeu aquest vídeo de Ramon Solsona, on avança algunes pistes de l'article d'obertura de la revista.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid