x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#reCUPeremReus
La CUP emet els “Plats Bruts” a la reusenca per explicar el projecte de govern de la formació
19/06/2017 Política

La CUP Reus fa un pas més en la campanya #reCUPeremReus. Una campanya que pretén explicar el projecte de govern de la Candidatura a partir de 3 objectius bàsics i aconseguir articular una moció de censura vers Carles Pellicer en els propers mesos.

Fins al moment, s’han editat diversos materials i s’ha habilitat un espai web per explicar els eixos del nou govern de concentració que proposa la formació, s’han dut a terme diverses xerrades als barris de Reus per compartir la diagnosi sobre l’estat de la ciutat així com les línies de treball que es proposen i s’han començat a fer trobades amb la resta de partits polítics per traçar línies conjuntes de cara a la possible canvi de govern.

Dimecres a les 12 hores, però, la formació avança i presenta la primera de 3 càpsules per explicar els eixos de govern de la CUP de Reus a través de la ficció i l’humor amb l’objectiu de fer arribar la voluntat de governar dels anticapitalistes al màxim de reusencs i reusenques tot explicant què motiva aquesta voluntat i què es proposa com a alternativa.

Valora
Rànquings
  1. “Expropien” 400 euros a una candidata de C’s
  2. La família suposadament agredida de Balsareny és una parella coneguda al Bages per les seves simpaties amb l'ultradreta
  3. Se suïcida al seu despatx el número dos de la policia nacional espanyola a Tenerife
  4. Mor a Saragossa un ultradretà que portava cinc dies en estat crític
  5. El fantasma ets tu, Pablo
  6. La pàtria i la nació no s'imposen
  7. El director d’informatius de TV3 denuncia que no s'hagi pogut retransmetre en directe la mobilització de Brussel·les
  8. Neix la Plataforma per la República amb el manifest “Derrotem el 155, guanyem la República”
  9. La JEZ obliga a la CUP d'Arenys de Mar retirar l'estelada i les pancartes a favors dels presos
  10. Penjat a la xarxa el "Lipdub per la República" protagonitzat pel CDR El Farrò del districte Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid