x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#reCUPeremReus
La CUP emet els “Plats Bruts” a la reusenca per explicar el projecte de govern de la formació
19/06/2017 Política

La CUP Reus fa un pas més en la campanya #reCUPeremReus. Una campanya que pretén explicar el projecte de govern de la Candidatura a partir de 3 objectius bàsics i aconseguir articular una moció de censura vers Carles Pellicer en els propers mesos.

Fins al moment, s’han editat diversos materials i s’ha habilitat un espai web per explicar els eixos del nou govern de concentració que proposa la formació, s’han dut a terme diverses xerrades als barris de Reus per compartir la diagnosi sobre l’estat de la ciutat així com les línies de treball que es proposen i s’han començat a fer trobades amb la resta de partits polítics per traçar línies conjuntes de cara a la possible canvi de govern.

Dimecres a les 12 hores, però, la formació avança i presenta la primera de 3 càpsules per explicar els eixos de govern de la CUP de Reus a través de la ficció i l’humor amb l’objectiu de fer arribar la voluntat de governar dels anticapitalistes al màxim de reusencs i reusenques tot explicant què motiva aquesta voluntat i què es proposa com a alternativa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid