Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
RESCAT A LA BANCA
La CUP demana la compareixença urgent del Governador del Banc d'Espanya

La diputada Eulàlia Eeguent remarca que “Després de les últimes informacions, ja podem afirmar que el 2012 no hi va haver un rescat bancari, sinó un robatori de diners públics perquè les elits bancàries poguessin sobreviure a la ruleta russa que havien jugat”

21/06/2017 Economia

El Grup Parlamentari de la Candidatura d’Unitat Popular - Crida Constituent, d’acord amb el que estableix l’article 57 del Reglament del Parlament, ha demanat la compareixença urgent de Luis María Linde de Castro, Governador del Banc d’Espanya, davant la Comissió d’Economia i Hisenda del Parlament perquè doni explicacions sobre la condonació, per part del banc d’Espanya, de prop de 40.000 milions d’euros públics a les entitats financeres rescatades a partir de l’any 2012.

Cal remarcar que la petició s'ha tramitat per via d'urgència i que, per tant, si s'admet la proposta, la compareixença s'hauria de produir durant la propera reunió de la Comissió d'Economia i Hisenda prevista per al 5 de juliol. Segons la diputada de la CUP-CC, Eulàlia Reguant: “les últimes informacions confirmen el que ja era vox populi, una vegada més es socialitzen les pèrdues perquè els beneficis se'ls quedin uns pocs, els de sempre”.

Segons Reguant: “Després de les últimes informacions, ja podem afirmar que el 2012 no hi va haver un rescat bancari, sinó un robatori de diners públics perquè les elits bancàries poguessin sobreviure a la ruleta russa que havien jugat”

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid