Institucional
La CUP de Tarragona farà balanç dels dos anys de mandat
19/06/2017 Política

El proper dimarts 20 de juny, a les 19:30, la CUP de Tarragona celebrarà una assemblea oberta davant del Mercat Central, per fer balanç de la meitat del mandat des que a les passades eleccions municipals la formació independentista aconseguí representació.

El 24 de maig de 2015 4.180 vots de tarragonins i tarragonines van permetre que la CUP de Tarragona entrés a formar part per primera vegada de l’Ajuntament, amb dues regidores. Des de llavors, la formació independentista ha dut a terme múltiples assemblees obertes, entre elles, la de valoració del primer any de mandat.

Aprofitant que ens trobem a l’hemisferi de l’actual legislatura, la CUP vol retre comptes del seu paper a la ciutat, tant dins com fora de l’Ajuntament, en relació a qüestions cabdals a nivell local, com són el planejament urbanístic, la fiscalització de la despesa de l’erari públic municipal, la gestió de l’espai públic, etc. Però també en relació a la forma de fer política des de l’organització anticapitalista. En aquest sentit, la CUP farà pública la gestió econòmica del grup municipal, així com l’excedent econòmic generat i la funció a la qual es destinarà.

Igualment, seguint amb l’esperit assembleari de la formació independentista, a l’acte que tindrà lloc el dimarts 20 de juny a partir de les 19:30 al carrer Cristòfor Colom, davant del Mercat Central, també hi haurà espai per tal que qui hi assisteixi pugui formular dubtes, aportar suggeriments i expressar la seva opinió sobre la realitat local.