x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Institucional
La CUP de Tarragona farà balanç dels dos anys de mandat
19/06/2017 Política

El proper dimarts 20 de juny, a les 19:30, la CUP de Tarragona celebrarà una assemblea oberta davant del Mercat Central, per fer balanç de la meitat del mandat des que a les passades eleccions municipals la formació independentista aconseguí representació.

El 24 de maig de 2015 4.180 vots de tarragonins i tarragonines van permetre que la CUP de Tarragona entrés a formar part per primera vegada de l’Ajuntament, amb dues regidores. Des de llavors, la formació independentista ha dut a terme múltiples assemblees obertes, entre elles, la de valoració del primer any de mandat.

Aprofitant que ens trobem a l’hemisferi de l’actual legislatura, la CUP vol retre comptes del seu paper a la ciutat, tant dins com fora de l’Ajuntament, en relació a qüestions cabdals a nivell local, com són el planejament urbanístic, la fiscalització de la despesa de l’erari públic municipal, la gestió de l’espai públic, etc. Però també en relació a la forma de fer política des de l’organització anticapitalista. En aquest sentit, la CUP farà pública la gestió econòmica del grup municipal, així com l’excedent econòmic generat i la funció a la qual es destinarà.

Igualment, seguint amb l’esperit assembleari de la formació independentista, a l’acte que tindrà lloc el dimarts 20 de juny a partir de les 19:30 al carrer Cristòfor Colom, davant del Mercat Central, també hi haurà espai per tal que qui hi assisteixi pugui formular dubtes, aportar suggeriments i expressar la seva opinió sobre la realitat local.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid